Festival BUNT (Beogradska Umetnička Nezavisna Teritorija), šesti po redu, večeras se nastavlja koncertom mladih muzičara u SKCu. Uz klavirsku saradnju Ukija Ovaskainena sviraće dvoje perspektivnih umetnika koji su već ovenčani mnogim domaćim i međunarodnim nagradama, violinistkinja Milica Zulus (Beograd/Beč, 1999) i Vuk Ovaskainen (Beograd, 2001). Na programu su dela Baha, Krajslera, Vaksmana, Rostropoviča i Šuberta. Ulaz na koncert je slobodan.

Milica Zulus potiče iz muzičke porodice, njena majka je pijanistkinja Nataša Veljković sa kojom često nastupa. Studira na bečkoj Akademiji za muziku i izvođačke umetnosti u klasi Gerharda Šulca i već je osvajala nagrade na međunarodnim konkursima od kojih su najpoznatiji berlinski „Paul Hindemit“ i bečki „Musica Iuventus“.

Vuk Ovaskainen potiče iz muzičke porodice, njegov otac je finski pijanista Uki Ovaskainen koji živi i radi u Srbiji. Paralelno uči matematičku gimnaziju i studira prvu godinu violončela na beogradskom Fakultetu muzičke umetnosti u klasi Prof.Sandre Belić. Osvajao je nagrade na mnogim domaćim i međunarodnim takmičenjima od kojih se izdvajaju konkursi „Talenti Evrope“ u Slovačkoj i „Heran“ u Češkoj.